Sandras soffa

Fredag: landade på Sandras soffa med tjejerna efter jobbet, vi såg film och käkade massa onyttigt. Och såklart en massa surrande! ;)
Lördag: jobbade på dagen och sen hämtade Sandra upp mig för att inhandla ingredienserna till kvällens middag. Potatisgrtäng och kyckling! MUMMA! Kervan joinade oss med och såklart hamnade vi på Sandras soffa efteråt där vi låg kvar hela kvällen som några strandade sälar i varsinna hörn. En snabbis på Donken för McFlurry innan det vart hemgång. :)
Söndag: vaknat tidigt men utvilad, slappat på soffan innan det var dags att hämta Sandra och köpa karra. Legat på hennes soffa och sett massa "skit". Ätit mat från Cherry Woken och sett Bachelorette finalen och söndagsfilmen på 3an. :D Och färgat hår!
Alltså kan man sammanfatta helgen som som att det är på Sandras soffa det händer och sker! Bästa sättet att tillbringa en nykter helg! Imorgon går vi tillbaka till allvaret och sen på onsdag går jag på ledighet fram till måndag då min 1a semestervecka börjar! ;D YEEEY!!!!!
HEJPA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0